--7-- AVANTAJE REPARATII CARDANE - office.amcspares@gmail.com



HOME     CONTACT     sambata, 27 Apr 2024 · 23:46

office.amcspares@gmail.com
Avantaje reparatii cardane
Avantaje reparatii cardane
Avantajul de a lucra cu noi este acela ca ne respectam in primul rand clientii.
Oferim garantie fara limita de kilometri, calitatea superioara a pieselor de schimb (piese originale sau aftermarket de provenienta Germania), TIMP RECORD DE EXECUTIE MAXIM 2 ORE (pentru cardanele uzuale - ex.: reparatii cardane Duster, reparatii cardane Crafter, reparatii cardane Mercedes Vito, reparatii cardane Sprinter, reparatii cardane Touareg etc).

De asemeni, cardanele reparate de noi beneficiaza la final de echilibrare dinamica pe masina de echilibrat de ultima generatie cu software de inalta precizie, astfel incat eventualele deviatii sa tinda catre zero.

Nu in ultimul rand, prentru serviciile de reparatii cardane prestate de noi, oferim preturi minime in raport cu piata, si preturi corecte in raport atat cu calitatea prestarii cat si cu calitatea pieselor de schimb.

Alt avantaj de a colabora cu noi este acela ca avem majoritatea pieselor pe stoc, ceea ce reduce cu mult timpul de reparatie. Pentru piesele care nu sunt pe stoc se poate astepta intre 1,5 ore si 3 zile maxim (3 zile in cazul in care facem comanda externa).

Avantajul reparatiei unui cardan este acela ca obtineti o piesa cu uzuri ZERO, practic de o calitate tehnica similara cu a unei piese originale, la un pret care in general nu depaseste jumatate din pretul unei piese noi.



Bine ati venit
Avantaje reparatii cardane
Reparatii cardane

Cosul de cumparaturi
Este gol.

Distribuie


CONTACT office.amcspares@gmail.com
 arata tel
     arata mobil
ABONARE     MOBIL

X